Positive vibes aan trekken en je frequentie verhogen

Positive vibes aan trekken en je frequentie verhogen

Je frequentie verhogen, kan er voor zorgen dat jij blijer en positiever in het leven kan staan.
Maar hoe doe je dat?
En wat bedoel ik nou met frequentie.

Eerst wat back ground information.

Je hebt er vast wel iets over geleerd op school.
Chemicus John Dalton had de theorie dat alle materie en objecten samengesteld zijn uit deeltjes. Deze deeltjes worden atomen genoemd. Elk van deze atomen bestaat uit een hele kleine kern en zelfs nog kleinere elektronen die zich op vrij grote afstand van het centrum verplaatsen.
Toch is het niet zo eenvoudig als we op school hebben geleerd. Elektronen cirkelen niet rond hun centrum als atoomachtige planeten om de zon. Je kunt het beter zien als een soort zwerm bijen, waarbij de bewegingen van een bij te snel zijn om te volgen, maar je nog steeds de vorm van de zwerm in zijn geheel ziet. Elektronen dansen in een vast patroon, maar elke elektron heeft wel een uniek patroon. sterker nog ze kunnen helemaal niet hetzelfde patroon aannemen.
Toch als je bijvoorbeeld een tafel aanraakt, wat net zo als elk object uit elektronen bestaat, voelt deze solide. Dit komt omdat, wanneer je de tafel aanraakt, de elektronen in je vingers dicht bij de elektronen in de tafel komen. Als de elektronen in één atoom dicht genoeg bij de kern van de andere komen, veranderen de patronen van hun dans. Dit komt omdat een elektron met een laag energieniveau rond de dezelfde kern niet hetzelfde kan doen als een van zijn eigen elektronen. De nieuwe elektron moet in een onbezette, meer energieke rol stappen. Die energie moet worden geleverd door de kracht van je vinger die de tafel aanraakt.

Het duwen van slechts twee atomen dicht bij elkaar kost energie omdat al hun elektronen in onbezette hoogenergetische toestanden moeten gaan. Het kost zoveel energie om alle tafel atomen en vinger atomen bij te drukken, dat dit meer energie is dan dat je spieren aan kunnen. Daarom voel je als je de tafel aanraakt iets dat solide is en niet losse atomen.

In het kort:
Alles in het universum bestaat uit energie vibrerend op verschillende hoogtes.

Atomen hebben dus verschillende energie levels, ze zitten op verschillende frequenties. Wetenschapper dr. David R. Hawkins heeft het menselijke bewustzijn en alle emoties en hun frequenties in kaart gebracht. Zoals je hier ziet heeft elke emotie die je voel een bepaalde frequentie. En inderdaad de emoties die wij als mens als prettig ervaren hebben een hogere frequentie dan de emoties waarbij we ons onprettig voelen. Voel je je vrolijk dan is dat ook de trilling die jij de wereld in stuurt hoog en trek je daardoor nog meer van de hoge trilling aan. #positivevibes Voel je je down dan kun je verschillende dingen doen je frequentie te verhogen en positive vibes aan te rekken.

We beginnen met een paar makkelijke tips omdat je deze dingen toch sowieso elke dag moet doen.

Tip 1: Eet eten met een hoge frequentie. Dit zijn vaak, vers fruit, groente, dingen die veel vitamines en mineralen bevatten. Een goede leidraat is, minder bewerkt je eten heeft vaak een hogere frequentie.

Tip 2: Drink meer water. Dit is echt zo’n vanzelfsprekende tip. Water is een vloeistof, dit door je lichaam laten gaan helpt ook om de energie te reguleren in je lichaam. Het is een detox voor alle negatieve energie die je in je lichaam mee draagt.
Drink als je wakker word in de ochtend twee glaasjes water met een klein beetje Keltisch zeezout. Keltisch zeezout heeft, wanneer het opgelost word in water, bijna dezelfde samenstelling heeft als het menselijk bloed. Dit wordt onmiddellijk in de bloedbaan opgenomen en vind het zijn weg naar de cellen. Het zorgt er voor dat je cellen beter met elkaar kunnen communiceren.

Tip 3: Positief denken. Het helpt heel erg om juist je gedachten om te switchen. Voel je je niet goed. Denk dan aan de dingen die wel goed gaan. Er is altijd wel iets. Schrijf een lijstje met dingen waar je blij van wordt. En haal het er bij als je je slecht voelt. Dit kunnen hele simpele dingen zijn: Je hond, een mooie bloem, brandende kaarsjes etc. Door er alleen al aan te denken help je jezelf om weer in een wat positievere mindset te kunnen komen.

Tip 4: Hang rond met mensen met een positive vibe. Simpel eigenlijk. Wat zo trek je ook die vibe aan. Hang je rond met mensen die altijd chagrijnig of negatief zijn, word je daar zelf vaak ook niet blijer van. Of ga je juist ook heel negatief denken. Soms kan je niet anders, omdat je bijvoorbeeld op het werk collega’s hebt waar je toch echt mee moet samen werken. De tip die ik kreeg is grappig, maar het werkt. Je visualiseert gewoon een mooi glaasje om die mensen met bad vibes heen. Laat het glaasje in je hoofd volstromen met warm zonlicht en positieve energie (of één hoorns en regenbogen). Je zult zien dat ze heel snel bij trekken. Waarschijnlijk zeggen ze zelfs nog sorry voor hun negatieve gedrag. Mocht het niet zo zijn ga jij op deze manier in ieder geval niet mee in hun negativiteit wat jou eigen gedachten blijft zo bij het warme zonlicht.

Tip 5: Mediteer. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe veel dit helpt. Hierdoor kom je in contact met je hogere zelf. En je hogere zelf is altijd blij. Je hogere zelf kent de problemen die jij als problemen ziet niet. Je hogere zelf kent allen blijdschap. De meeste mensen zijn meer dan 90% van de tijd niet in contact met hun hogere zelf. Hoe meer je mediteert hoe beter je in contact kunt komen.

Tip 6: Dans! Zorg er voor dat je energie door je lichaam gaat stromen.

Tip 7: Breng tijd door in de natuur. De natuur helpt je om negatieve ervaringen, gedachten, gevoelens in perspectief te plaatsen. Als dat je lukt ontstaat er meer ruimte voor positieve emoties. Voel je je down, blijf dan niet binnen maar ga de deur uit. De frisse lucht in.

Er is hier nog veel meer over te vertellen en te delen. Ik zelf vind het zo ontzettend interessant. En ga er zeker meer onderzoek naar doen. Ik hoop dat dit jullie ook kan helpen.

Ik heb nog veel meer tips dus als jullie het leuk vinden komt hier zeker een deel twee van.

Liefs,
Birr

P.s. De informatie over de atomen heb ik vertaald en samengevat, wil je toch een duidelijkere uitleg. Deze site legt het heel goed uit.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.